Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is precisiewerk. Het vak tot in de puntjes beheersen en ervaring zijn belangrijk om goed werk te maken. Maar ook maximale aandacht voor veiligheid en doeltreffende oplossingen bieden voor onverwachte situaties, zijn belangrijk. Om deze reden is elke opdracht voor ons een nieuwe opdracht.

Iedere opdracht wordt zorgvuldig voorbereid. Wát moeten we maken en hóe gaan we het maken, zijn de vragen die standaard zijn. Standaardwerk kennen wij niet, alles is voor ons een op maak gemaakte opdracht die wij ter uitvoering willen brengen. U heeft immers te maken met vakmensen die u van dienst zijn met in alle opzichten goed werk.

Onder loodgieterswerk vallen binnen ons bedrijf de werkzaamheden aan gas- en water- leidingen, riolering, en het leveren en installeren van sanitaire toestellen, wij werken met de modernste materialen en leidingsystemen.

Het leveren en aanbrengen van zinken goten en gevelbekledingen kunnen door ons op een traditioneel ambachtelijke wijze worden uitgevoerd, ook zinken fels- en roevendaken zijn specialiteiten die door ons vakkundig voor u uitgevoerd worden.