PDF Print E-mail

Remeha Avanta CW3, CW4 en CW5

Wie de compacte, lichtgewicht Avanta ziet, kan zich nauwelijks voorstellen dat hij een enorme kracht in zich heeft. De Avanta heeft echter een groot vermogensbereik en levert een luxueuze hoeveelheid warm tapwater waar u maar wilt. Bovendien is deze kleinste Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal.

Altijd paraat

Warmte en warm water moeten altijd beschikbaar zijn. De Remeha Avanta is uitgerust met de speciale Remeha Comfort Master besturing. Deze zorgt ervoor dat de ketel vrijwel nooit dienst weigert. Wel zo prettig! Afhankelijk van het vermogen en het gewenste comfort kunt u kiezen voor de Avanta CW3, CW4 of CW5.

Past overal, ook bij u!

Dankzij zijn compactheid, lichte gewicht en fraaie uiterlijk, kunt u de Remeha Avanta vrijwel overal in uw huis plaatsen. Zo past hij bijvoorbeeld in een keukenkastje of in een verloren hoekje op zolder. Plaatst u de Avanta in het zicht? Dan zorgt de optioneel leverbare afdekmantel ervoor dat alle aansluitingen netjes worden weggewerkt. Geluidsoverlast zal de Avanta u niet bezorgen: het toestel is zeer geluidsarm met weinig starts en stops. De Avanta is niet voor niets de meest verkochte ketel van Nederland. Een prima keuze voor iedereen die van warmte houdt.

 

Alle prijzen zijn incl. montage en benodigde materialen.

 


 

Remeha Avanta CW6

De Remeha Avanta CW6 is de nieuwste ketel in de Avanta serie. Net als alle andere toestellen in de Avanta serie voldoet de Avanta CW6 aan de allerhoogste eisen op het gebied van kwaliteit, prestaties en optimaal comfort.

Breed inzetbaar

Door het grote vermogensbereik van de Remeha Avanta CW6 is hij zowel toepasbaar in situaties waar slechts een gering cv-vermogen benodigd is, als waar deze bovengemiddeld dient te zijn. Onafhankelijk van het benodigde cv-vermogen, zorgt de geïntegreerde 40 liter boiler ervoor dat u altijd over een luxueuze hoeveelheid warm water kunt beschikken. Ook heeft de Avanta CW6 de mogelijkheid om een buitenvoeler aan te sluiten. Hiermee kunt u naast ruimteregeling ook kiezen voor weersafhankelijk regelen. Zijn geringe afmetingen, lage gewicht en flexibele toepassingsmogelijkheden, maken de Avanta CW6 breed inzetbaar.

Onbeperkt warm water

In tegenstelling tot een cv-ketel met een conventionele, losse boiler ‘koppelt’ de Avanta CW6 een HR-combiketel aan een ultramoderne zogeheten gelaagde boiler. De combiketel produceert daardoor direct warm water. Het benodigde warme water voor bijvoorbeeld bad of douche wordt ook aan de bovenkant van de boiler onttrokken. Door dit principe is er dus altijd direct warm water beschikbaar. En terwijl er bijvoorbeeld wordt gedouched, wordt het boilervat alweer bijgevuld met volgende lagen warm water. Hierdoor heeft u met de Avanta CW6 een nagenoeg onbeperkte stroom comfortabel warm water ter beschikking!

 

Alle prijzen zijn incl. montage en benodigde materialen.